Dekkhotell

Vi løser alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring.Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold.Vi tar oss av renhold av både dekk og felger, slik at de holder seg bedre under lagring.Kontroll av dekk og felger inngår i servicen på vårt dekkhotell.Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Avbalansering av dekkene tar vi oss også av.


Vask av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre og forlenger dekkets levetid. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring.

Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med dekkhotell slipper du tunge løft og frigjør lagringsplass.

Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.


Forsikring sørger for at alle hjulene som er lagret på våre DekkHotell er dekket mot tyveri og brann.

Før du kjøper nye dekk bør du tenke på følgende

Montér kun dekk som er godkjent til din bil, spesifikasjoner finner du i bilens instruksjonsbok og i vognkortet. Om du monterer dekk som ikke er spesifisert i instruksjonsboken eller i vognkortet, må dekkene godkjennes av bilfabrikanten.

Våre anbefalinger ved kjøp av nye dekk

Monter alltid fire like dekk på bilen. En blanding av forskjellige dekk kan redusere bilens kjøre- og bremseegenskaper.

Om du kun bytter delvis, sørg da ihvertfall for at begge dekkene foran er like og begge bak er like.Generelt sett bør 4-hjulsdrevne biler alltid monteres med 4 like dekk

Når du bytter dekk, ikke glem reservehjulet. Dette må kontrolleres og eventuelt også byttes.

Be alltid om nye ventiler ved montering av nye dekk.

Ved montering er det meget viktig å ta hensyn til spesifikasjoner for f.eks. retningsbestemte og/eller asymmetriske dekk.

Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.